Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Chirurgická oceľ

11. 6. 2016

Šperky z chirurgickej ocele

Oceľové šperky sú dokonalosť sama. Sú vhodné najmä pre osoby, ktoré sú alergické na klasickú bižutériu, striebro alebo dokonca zlato. Šperky z chirurgickej ocele sú stále obľúbenejšie vďaka svojej cene a výborným vlastnostiam hlavne pre alergikov. Lesklé šperky striebornej farby podčiarknu imidž každej osoby.

Chirurgická oceľ sa pôvodne využívala len na výrobu telových implantátov, kde sa vyznačovala vynikajúcimi odolnými vlastnosťami v tele pacienta a nevylučuje do tela soli niklu, ktoré väčšinou spôsobujú alergie.

Šperky z chirurgickej ocele sú zliatinami chrómu a niklu a tým sú veľmi odolné voči vlhkosti a poškriabaniu. Oceľové šperky nikdy nepodliehajú korózii ani po dlhých rokoch nosenie alebo vplyvom častého vlhkého prostredia.

Podľa obsahu prísad delíme chirurgickú oceľ do štyroch tried: 200, 300, 400, 500. Najčastejšie využívaná chirurgická oceľ je 316L, z ktorej sú zhotovené veľmi tvrdé a odolné šperky a piercingy.

Náušnice, prstienky, prívesky alebo piercingy sú navyše opracované elektrochemickým leštením, ktoré vytvára úplne dokonale hladký povrch bez akýchkoľvek trhlín. Šperky sú po opracovaní veľmi ťažko tvárne, preto sa nemusíte obávať, že by ste pri nosení nejakú nehodou zmenili tvar.

Pridať nový komentár

Komentáre

Nebol pridaný žiadny komentár.