Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Starostlivosť o šperky Brosway

29. 6. 2021

Krásne šperky Brosway boli navrhnuté pre každodenné nosenie pri všetkých príležitostiach. Z týchto dôvodov nevyžadujú oceľové šperky BrosWay osobitnú starostlivosť a údržbu, ale aj napriek kvality chirurgickej ocele použitej pri výrobe šperkov Brosway je vhodné venovať týmto šperkom náležitú starostlivosť, ktorá zaistí dlhodobú krásu a lesk šperkov Brosway.

Pri bežnom dennom používaní pôsobí na šperky celý rad negatívnych vplyvov ako vzdušná vlhkosť, úroveň znečistenia samotného šperku, transpirácia kože, kontakt s kozmetickými prípravkami, vonkajšia teplota a celý rad ďalších, ktoré môžu znížiť lesk kamienkov a leštených plôch oceľových šperkov Brosway.

Leštené časti šperkov možno udržiavať mäkkou suchou handričkou, alebo pomocou neabrazívnych prostriedkov určených na čistenie oceľových šperkov. Väčšinu dostupných čistiacich prostriedkov je možné použiť na čistenie šperkov bez rizika, je ale treba sa vyvarovať používaniu prostriedkov s vysokým obsahom čpavku, alkoholu, alebo iných agresívnych chemikálií. Rovnako nie je vhodné používať na čistenie oceľový šperkov horúcu vodu ani ultrazvuk.

Šperky Brosway nie je vhodné vystavovať vystavovať vysokým teplotám, negatívny vplyv na šperky môžu mať alkoholické látky obsiahnuté v parfumoch, lakoch na vlasy a ostatných kozmetickým prípravkoch. Preto sa odporúča šperky pred použitím týchto látok zložiť. Rovnako odporúčame minimalizovať styk s vodou a pred sprchovaním šperky dávať dole.

U šperkov zložených z chirurgickej ocele a textilných častí tiež odporúčame minimalizovať ich kontakt s vodou, mydlom, chlórom, chemikáliami a ďalšími podobnými látkami, ktoré môžu zapríčiniť vyblednutie farby, alebo spôsobiť narušenia celistvosti šperku. Šperky zložené z textilných častí nie je vhodné vystavovať ťahu, ktorý by mohol spôsobiť jají poškodenia.

Nosenie a používanie krásnych šperkov Brosway má byť predovšetkým radosť, preto veríme, že pri dodržiavaní uvedených jednoduchých pravidiel bude táto radosť trvať veľmi dlho.

Pridať nový komentár

Komentáre

Nebol pridaný žiadny komentár.