Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Cerafi

 

Cerafi to sú krásne, inovatívne a odvážne šperky z keramiky, striebra.

Vitajte vo svete krásnych keramických šperkov určených pre ženy, ktoré sa neboja vystúpiť z radu a dať svojmu okoliu najavo sebavedomie a krásu. Šperky Cerafi sú spojením dokonalého spracovania podľa vzoru starých klenotníkov s luxusom a inováciou. Prostredníctvom jedinečných línií sú moderné spojenie tradičného materiálu striebra s modernou keramikou a kubickými zirkónmi.

 

 

Keramika je v porovnaní s tradičnými materiálmi ako zlato, striebro alebo chirurgická oceľ pomerne novým materiálom. To ale neznamená, že kvalita a úžitnosť keramických šperkov za týmito tradičnými materiálmi zaostáva, naopak ich mnohých ohľadoch predbehne.

Kvalitu keramických šperkov Cerafi zaručuje patentovaný výrobný proces. Počas tohto procesu za teploty až 2715 ° C zo zmesi oxidov prírodných materiálov (hlavné zložky 94,35% Oxid Zirkoničitý a 4,25% Oxid Yttritý) a farebných pigmentov vzniká materiál ktorého tvrdosť sa blíži prírodným diamantom. Takto odolná hi-tech keramika má celý rad vlastností, ktoré ju predurčujú stať sa dokonalým materiálom na výrobu šperkov. Takto vzniknutá keramika je odolná proti poškodeniu, strate lesku, nestráca ani nijako nemení farbu je ľahká, odoláva chemickým vplyvom a nevyvoláva alergické reakcie.

Nevýhodou tohto materiálu je nemožnosť akejkoľvek úpravy šperkov, predovšetkým zmena veľkosti prsteňa. Veľkosť keramických prsteňov nie je možné zväčšiť, ani zmenšiť ako je to pri zlatých, či strieborných prsteňoch.

Vzhľadom k vyššie uvedeným vlastnostiam materiálu, z ktorého sú krásne šperky Cerafi zhotovené je jasné, že Vám tieto keramické šperky budú robiť radosť a tešiť vás svojou krásou a leskom po dlhú dobu. Všetky keramické šperky Cerafi sú opatrené logom Cerafi, šperky ktoré spájajú keramiku so striebrom sú vždy označené logom Cerafi 925.