Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Cutie Jewellery

Český návrhár, výrobca a dodávateľ náušníc pre deti a detských šperkov zo žltého zlata, bieleho zlata, ružového zlata a striebra. Krásne šperky pre deti od Cutie Jewellery sú navrhované, vyrábané s ohľadom na ich detskej používateľa. Šperky sú samozrejme označené a kontrovaný podľa puncového zákona. Detské náušničky a náušničky pre bábätká budú krásnou spomienkou a prvým darčekom pre Vašu malú princeznú.

Detské náušnice bývajú prvým darovaným šperkom v živote malé princezné, ktorá si k náušničkám veľmi často vytvorí silné emocionálne puto. Detské náušničky sú často spájané so spomienkami na babičku a deduška, pretože práve zlaté detské náušničky sú prvým darčekom od starých rodičov či rodičov. Detské zlaté náušnice osadené briliantmi môžu predstavovať "rodinný klenot", ktorý môže nosiť ešte vnučka obdarovanej bez náušničky stratili svoj pôvodný lesk a brilianty v nich zasadené budú mať stále rovnaký trblietanie ako pred mnohými a mnohými rokmi.

Rovnako tak ako u všetkých ostatných šperkov, tak aj u detských náušničiek ide predovšetkým o estetický dojem a zatraktívnenie malých princezien svojmu okoliu. U náušničiek pre bábätká je dôležité ich zabezpečenie proti strate a tiež použitie kvalitného materiálu, ktorý nebude vyvolávať alergické reakcie. Práve pre bábätká sú najvhodnejšie náušničky so zapínaním na detskú brizuru, ktorú nedokážu sami otvoriť a nehrozí tak strata, alebo prehltnutí náušničky.

V našej ponuke detských náušníc Cutie Jewellery nájdete detské šperky zhotovené z kvalitných materiálov ako čtrnáctikarátové zlato (585/1000), alebo striebra (925/1000). Detské šperky osadené briliantmi je možné na zákazku vyrobiť z osemnásťkarátového zlata (750/1000).

Všetky detské šperky Cutie Jewellery z bieleho zlata a striebra majú povrch upravený galvanicky nanesenú vrstvičkou Rhodia. Táto úprava dodáva detským šperkom a detským náušniciam žiarivo bielu farbu, lesk a súčasne vďaka hypoalergénnym vlastnostiam Rhodia zamedzuje alergickým reakciám.

Detské šperky Cutie Jewellery je možné rozdeliť do troch ucelených radov, ktoré sú rozdelené podľa použitých materiálov. Na pomyselnom vrchole ponuky detských šperkov a detských náušníc Cutie Jewellery stojí rad Cutie Diamonds, nasleduje rad detských šperkov a detských náušníc Cutie Kids, posledný uzatvorenú kolekcií detských šperkov a náušníc predstavuje Cutie silver and pearls.

Detské šperky Cutie Diamonds predstavujú zlaté detské náušnice a prívesky vyrobené zo štrnástich karátového žltého, alebo bieleho zlata (585/1000) osadené briliantmi v minimálnej kvalite si farby G (v prípade záujmu je možné dohodnúť výrobu šperkov z osemnásť karátového zlata (750/1000) a na osadenie šperkov vyššou kvalitou briliantov). S detskými zlatými náušnicami Cutie Diamonds bude Vaša malá princezná neprehliadnuteľná a práve tieto náušnice môžu predstavovať vďaka použitým materiálom rodinný klenot, ktorý sa dedí z generácie na generáciu, pretože diamanty sú večné.

Detské šperky Cutie Kids sú zlaté detské náušnice, zlaté detské retiazky a zlaté detské prívesky zhotovené zo štrnástich karátového žltého, alebo bieleho zlata (585/1000). Detské náušnice z bieleho zlata, detské náušnice zo žltého zlata a zlaté detské prívesky z tejto rady sú osadené kvalitnými zirkónmi od Českého výrobcu Preciosa, alebo zirkóny Swarovski - Signity. Jedinečné farebné kombinácie trblietavých zirkónov rozžiari šperky a pritiahnu pozornosť ich malé nositeľky. Detské zlaté náušnice z tejto kolekcie patrí právom medzi najvyhľadávanejšie a najpredávanejšie detské šperky od Cutie Jewellery. V tejto širokej kolekcii zlatých detských náušníc nájdete ako klasické detské vzory ako sú slonica, motýle, lienka, srdiečka, kvetinky, tak moderné vzory, ktoré majú inšpiráciu v šperkoch pre dospelých. Detské zlaté náušnice Cutie Kids sú vyrábané ako s bezpečným naušnicovým zapínaním na detskú brizuru, tak sa zapínaním na klapku. Veríme, že vzhľadom k širokej ponuke zlatých detských náušníc z tejto rady nájdete tie pravé náušnice pre Vašu princeznú, nech pre prvotné aplikáciu detských náušníc s naušnicovým zapínaním na bezpečnú detskú brizuru, alebo pre väčšie parádnice so zapínaním na klapku.

 

Detské šperky Cutie Silver and Pearls šperky z tejto rady ponúka strieborné detské náušnice a prívesky zhotovené za striebra 925/000 osadené kvalitnými zirkónmi a sklenenými perličkami Swarovski. Všetky detské šperky z tejto rady majú povrchovú úpravu rhodiovaním. Vďaka tejto povrchovej úprave je dosiahnuté dokonalého vzhľadu šperkov a hypoalergénnych vlasnosti. Tieto strieborné detské náušnice a prívesky sú nemenej atraktívne a rovnako kvalitne spracované ako zlaté detské náušnice a prívesky avšak za oveľa priaznivejšiu cenu ako je tomu u detských náušníc a príveskov zo zlata. Tieto strieborné detské náušnice bývajú často voľbou pre tých ktorí nechcú, alebo nemôžu práve investovať do zlatých detských náušníc, ale nechcú zľaviť z kvality a atraktivity detských náušničiek. Často bývajú zhotovované ako druhé výmenné náušničky. Sú tiež výbornou voľbou pre čas dovoleniek, alebo pri iných aktivitách, kedy hrozí strata, alebo poškodenie detských náušníc.

Počet nájdených produktov: 950