Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Evolution Group CZ

Evolution group CZ je českým výrobcom krásnych šperkov ozdobených kamienkami Swarovski zo striebra, zlata a bižutérie. Všetky šperky sú vyrábané ručne a sú výsledkom práce zručných šperkárov z Jablonca nad Nisou. Poctivá ručná práca je základnou filozofiou, a preto si všetky šperky držia vysokú kvalitu a kvalitu spracovania s citom pre detail. Pretože vieme, že každá žena má svoj vkus je naša ponuka šperkov s kryštálmi Swarovski rozmanitá a vysnívaný šperk tu nájde takmer každá žena. Šperky zdobené kamienkami Swarovski môžu byť krásnym a jedinečným darčekom, ktoré určite poteší každú ženu.

Swarovski, to je vo svete šperkov a módy uznávaný pojem. Spoločnosť Evolution Group CZ s kryštálmi Swarovski pracuje so cťou a citom pri výrobe šperkov od roku 1994 v Jablonci nad Nisou. Spoločnosť Evolution group CZ vyrába krásne šperky s označením MADE WITH SWAROVSKI CRYSTALS. Takto označené šperky sú ozdobené kryštálmi vyrobenými patentovanou technológiou v dielni Swarovski AG. Vzhľad a tvar šperku je výsledkom práce iného návrhára či výrobcu a z dielne Swarovski pochádzajú iba sklenené krištále, niekedy tiež nazývané kamienkami či components.

Označenie šperky SWAROVSKI smie používať iba samotná firma Swarovski a ich originál šperky Swarovski je možné zakúpiť iba v značkových predajniach, alebo v špecializovaných e-shopoch. Šperky a predajne Swarovski spoznáte podľa charakteristického symbolu labute.