Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Leto sa blíži ozdobte sa piercingom do brucha

9. 6. 2016

Piercing do pupku

Máme mesiac jún a počasie nám pripomína, že leto sa neodvratne blíži. Práve v letných mesiacoch najviac vynikne ozdoba tela akú piercing do pupku je. Pre ozdobu pupku piercingom sa rozhodla celý rad slávnych herečiek, modeliek aj speváčok. Zo slávnych mien môžeme spomenúť celebrity ako Britney Spears, Jessica Alba, Beyoncé, Naomi Campbell, alebo bulvárom preslávená škandalóznej Paris Paris Hilton.

Piercing v pupku nad plavkami púta celkom iste púta pozornosť, ale ako sa hovorí nič nie je zadarmo a aj pri výbere piercingu do pupku je vhodné pri jeho výbere zvážiť za akým účelom a pre akú príležitosť piercing do brucha vyberáte. Pokiaľ sa jedná o prvý piercing je dobré zvoliť taký šperk, ktorý je celý z chirurgickej ocele, titánu či bioplastov. Všetky tieto materiály sú telom prijímané bez problémov a hojenie rany by malo prebiehať rýchlo a bez zbytočných komplikácií. Samotnú aplikáciu piercingu do pupku doporučujem nechať na odborníkoch v piercingových štúdiách, kde vám poskytnú potrebné informácie ako sa správať počas hojenia vpichu. Po úspešnom zahojení rany je možné prvý piercing vymeniť za iný.

Všetky nami ponúkané piercingy do pupku majú atest z akreditovaného laboratória na uvoľňovanie škodlivých látok. Piercingy do brucha Mahou byť vyrobené z rôznych materiálov, ale časti v tele sú vždy z chirurgickej ocele, alebo titánu. Za časti v tele považujeme predovšetkým driek a hornej guličku. Ozdoby bývajú často zhotovené zo striebra, alebo porodiované bižutérie. Ozdoby môžu byť tiež z chirurgickej ocele čo je dobré v prípade alergických reakcií na striebro či bižutériu. Nevýhodou takýchto piercingov môže byť v prípade dlhej oceľové ozdoby ich väčšia váha, ktorá môže mať negatívny vplyv na deformáciu pupku. Piercingy do brucha s ozdobou zo striebra či bižutrie sú ľahšie a snadější spracovanie týchto materiálov dovoľuje ponúknu širšiu paletu tvarov, vzrorů a veľkostí piercingov. Nevýhodou ozdôb zo striebra a bižutérie je možnosť vyvolania alergických reakcií, ak alergickými reakciami netrpíte nie je dôvod sa ich obávať v prípade, že áno je vhodné zvoliť piercing do brucha s ozdobou z ocele, alebo jednoduchý piercing bez ozdoby.

 

Pridať nový komentár

Komentáre

Nebol pridaný žiadny komentár.