Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Šperky Brosway už viac ako 40 rokov

21. 5. 2021

V minulom roku 2019 oslávila spoločnosť BrosWay štyridsaťročnej výročie pôsobenia na trhu s klenotmi a hodinkami. V roku 1979 zakladá Lanfranco Beleggia skupinu Bros Manifatturte's, do ktorej patria značky BrosWay, Sagapo, Rosato a Pianegonda.

Vo svojom začiatku pôsobí spoločnosť Bros Manifatture's na poli hodinárskeho tovaru, kedy ponúka vysoko kvalitné hodinky pod značkou Bros Cinturini. 

 

  

 

                                                                                                                                                                                             

 

V roku 2002 vstúpila spoločnosť na trh s kolekciou Brosway Jewels, ktorá interpretuje módne šperky vyrábané pod vplyvom najnovších trendov s cieľom osloviť čo najširšie publikum zákazníkov.

 

           

 

Po úspechu v krajine pôvodu Taliansku expanduje spoločnosť Brosway na svetový trh a rozširuje pole svojej pôsobnosti ďaleko za hranice rodného Talianska. Po úspechu s kolekciou Brosway Jewels prichádza s radom šperkov zo striebra 925/000 označenú ako BrosWay 925.

 

 

                                                                                                                                                                                       

Dnes sú krásne šperky a hodinky skupiny Brosway predávané prostredníctvom viac ako 10 000 predajní vo viac ako tridsiatich krajinách po celom svete vrátane USA a Číny. Aj cez tento ohromujúci rozvoj môžeme Brosway označiť ako rodinou firmu, ktorú riadi jej zakladateľ spoločne so svojimi troma deťmi. Spoločnosť má približne 200 zamestnancov, ktorí prevažne pracujú v kanceláriách Le Marche v Grottazolina v provincii Fermo.

 

Pridať nový komentár

Komentáre

Nebol pridaný žiadny komentár.