Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu
Steel-Edge.sk Menu

Brosway

Spoločnosť pôsobí v klenotníctve a hodinárstva od roku 1979 teda už viac ako 40. rokov. Za túto dlhú dobu získala veľa skúseností a pre svoju spoľahlivosť a profesionalitu si získala dôveru zákazníkov v mnohých krajinách.

 

Šperkári v Brosway neustále hľadajú a vyvíjajú nové štylistická riešenia a spoločnosť každý rok venuje nemalé prostriedky na výskum a vývoj nových dizajnových šperkov. Inovácia, sofistikovanosť a nevšedný medzinárodne uznávaný dizajn šperkov sú hlavnými dôvodmi, prečo sú šperky Brosway stále o krok napred.

V ponuke značky Brosway nájdete luxusné šperky, hodinky, brošne a ďalšie módne doplnky navrhovanej talianskymi návrhári podľa posledných módnych trendov, ktoré veľmi často pochádzajú práve z Talianska. Náramky, prstienky, náušnice a ďalšie krásne šperky sú zaradené do jednotlivých ucelených kolekcií, ktoré spoločne tvoria jedinečný celok. Medzi najznámejšie a najnápaditejších kolekcia od BrosWay patrí predovšetkým šperky Trés Jolie a Tring. Moderné šperky Brosway sú vyrábané z najakostnejšie kovov ako chirurgická oceľ, bronz, alebo striebro 925/000. Z akého kovu je konkrétny šperk zhotovený je uvedené vždy v jeho popisku. Luxusné šperky Brosway sú tu preto, aby ste sa bavili pri ich výbere a robili Vám radosť každý deň, kedy ich budete nosiť.